top of page

tietoja artisteille

Otsikko tähän

Leipätekstiä tähän

Pato Klubi

n. 850 m2 kokonaispinta-alaa

Tilat 60-450 hengelle

Langaton internet-yhteys

Tarjoamme nyt kokoustilan vuokraajalle kokoustekniikan ja tapahtuman mukaisen kalustuksen ilman lisäveloitusta (edun arvo jopa 390 €).

Vanhan tehdasrakennuksen rosoinen miljöö luo puitteet rennoille kokouselämyksille. Patoklubin upeat, Taideruukissa sijaitsevat tilat muuntuvat kokoukseen, seminaariin sekä vaikkapa messuille. Tapahtumatiloja on vuokrattavissa yhteensä jopa yli 1000 m2.
Kokoustekniikka 1 sisältää 4,5 x 2,8 m valkokankaan, lähivalaisevan lasertykin, talon oman puheäänentoiston, tilan tunnelmavalaistuksen sekä tapahtumaan tarvittavan kalustuksen jopa 80 hengelle. Tarjous on voimassa 28.2.2020 mennessä tehtyihin normaalihintaisiin yli 6 h tilavarauksiin 31.5.2020 asti (käytä varatessa koodia Kokouskouvola).

Pato Klubi on n. 300 m2 kokoinen entinen varastotila, jossa on kiinteä 36 m2 esiintymislava, sekä saman kokoinen tanssilattia. Pato Klubi muokkaantuu tilaisuuteen kuin tilaisuuteen ja toimii loistavasti mm. lämpiönä isommissa Pato Areenan tapahtumissa. Pato Klubi on anniskelualuetta. Klubin yhteydessä on myös tavarahissi. 

 

Suositut Klubi-illat järjestetään Pato Klubin lavalla ja yleisömäärästä riippuen penkit laitetaan jopa kolmelle sivulle lavaan nähden. Tunnelmallisten konserttien maksimi yleisömäärä on 280.

kokoukset

koulutukset

seminaarit

messut

Pato Areena
PatoAreena_tapahtuma3_ihmiset.jpg

Pato Areena on suora jatke Pato Klubin tilalle. Areena on kooltaan n. 450 m2, jossa on muunneltavissa oleva esiintymislava (max. 30 m2). Tilassa on trussilinjat lavan edessä ja takana. Käytössä on lisäksi väriä vaihtavat led-valaisimet. Tila toimii avoimena esiintymistilana tai se voidaan tarvittaessa penkittää n. 400 hengelle. Pato Areena on anniskelualue.

Areena soveltuu tarvittaessa show & dinner-tapahtumien pitopaikaksi. Tilan välittömässä läheisyydessä on tavarahissi.

messut

konsertit

yritystilaisuudet

Klubin Vintti
IMG_1135.JPG

UUTTA! Klubin Vintti on uusi testikäytössä oleva n. 300m2 kokoinen tila Taideruukin 3. kerroksessa. Vintti soveltuu isompienkin ryhmien kokous- tai esim. tyhy-päiviin. Kysy myös Klubin Bäkkäriä pienempiin, alle 10 hengen kokoustilaisuuksiin. 

ryhmätyötilat

kokoukset ja koulutukset

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoJA

Amanda Kareenkoski

info@patoklubi.fi

bottom of page