TILAVUOKRAUS

Pato Klubi, Pato Areena sekä Klubin Vintti ovat vuokrattavissa erilaisiin tapahtumiin joko yhdessä tai erikseen. Tapahtumiin on mahdollista saada erikseen sovittaessa äänentoisto- ja valotekniikka sekä catering-palvelut (a-oikeudet). 

Vuokraamme myös laadukkaita taittotuoleja 22 kpl / kärry 2€/tuoli/ vrk. Tuoleja löytyy yhteensä 400 kpl. Tiedustelut 040 6806775

n. 850 m2 kokonaispinta-alaa

Tilat 60-450 hengelle

Langaton internet-yhteys

 

Pato Klubi on n. 300 m2 kokoinen entinen varastotila, jossa on kiinteä 36 m2 esiintymis-lava, saman kokoinen tanssilattia sekä tunnelmaan sopivat kuormalavasohvat ja sellupaaleista tehdyt kahvipöydät. Tilan maksimihenkilömäärä on 260. Tilan yhteydessä on tavarahissi. Näyttelyiden aukioloaikana Klubilla toimii itsepalvelukahvila. Näyttelyihin on vapaa pääsy.

 

Suositut Klubi-illat järjestetään Pato Klubin tiloissa. Lisätietoa tulevista tapahtumista voit lukea täältä.

kokoukset

koulutukset

seminaarit

messut

 

Pato Areena on suora jatke Pato Klubin tilalle. Areena on kooltaan n. 450 m2, jossa on muunneltavissa oleva esiintymislava (max. 30 m2). Tilassa on trussihissit sekä 24 metriä valotrussi kiskoa. Käytössä on lisäksi väriä vaihtavat led-valaisimet. Tila toimii avoimena esiintymistilana tai se voidaan tarvittaessa penkittää n. 400 hengelle. Erikseen sovittaessa Pato Areenalla anniskelualue.

Areena soveltuu tarvittaessa show & dinner-tapahtumien pitopaikkana. Tilan yhteydessä on tavarahissi.

messut

konsertit

yritystilaisuudet

 

Klubin Vintti on Taideruukin 3. kerroksessa sijaitseva kokous-/takahuonetila. Tilassa on jääkaappi, mikroaaltouuni sekä kahvin- ja vedenkeitin. Tila soveltuu 10-15 hengen tilaisuuksiin. Mahdollisuuksien mukaan käytössä myös 3. kerroksen aulatila.

ryhmätyötilat

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoJA

Amanda Kareenkoski

info@patoklubi.fi

seuraa meitä somessa

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon