top of page

TILAVUOKRAUS

PATO KLUBILLA AINUTLAATUINEN MILJÖÖ JA TUNNELMA

Kuusankosken Taideruukissa sijaitseva Pato Klubi on lunastanut paikkansa monipuolisena valtakunnallisena kulttuuriklubina, jonka tiloissa järjestetään vaihtuvia näyttelyitä ja viikoittain erilaisia kulttuuritapahtumia. Vanhan tehdasrakennuksen uniikki tunnelma luo puitteet sanoin kuvaamattomille kulttuurikokemuksille – tunnetuimpia niistä lienee valloittava sunnuntaiklubi. Ei siis ihme, että Suomen merkittävimmät artistit mielivät keikalle juuri Pato Klubille. 

 

Lämminhenkisellä Pato Klubin puolella, satojen ihmisten tilaisuuksiin soveltuvalla Pato Areenalla sekä esimerkiksi etko- ja VIP-tilaisuuksiin sopivalla Klubin Vintillä on järjestetty niin seminaareja, yritystilaisuuksia, muotinäytöksiä, viinimessut, olutfestarit, levymessut, joulumarkkinat, häitä, pikkujouluja kuin tyhy-päiviäkin. Tilat muuntuvat moneksi, ja ammattitaitoinen sekä joustava tuotantotiimi takaa tilaisuuden käytännön järjestelyjen sujuvuuden. Livestriimaus mahdollistaa jopa valtakunnalliset ja kansainväliset toteutukset. 

Pato Klubi, Pato Areena sekä Klubin Vintti ovat vuokrattavissa erilaisiin tapahtumiin joko yhdessä tai erikseen. Tapahtumiin on mahdollista saada erikseen sovittaessa äänentoisto- ja valotekniikka sekä catering-palvelut (a-oikeudet). 

Vuokraamme myös laadukkaita taittotuoleja 22 kpl / kärry 2€/tuoli/ vrk. Tuoleja löytyy yhteensä 400 kpl. Tiedustelut 040 6806775

Pato Klubi

n. 850 m2 kokonaispinta-alaa

Tilat 60-450 hengelle

Langaton internet-yhteys

Pato Klubi on n. 300 m2 kokoinen entinen varastotila, jossa on kiinteä 36 m2 esiintymislava, sekä saman kokoinen tanssilattia. Pato Klubi muokkaantuu tilaisuuteen kuin tilaisuuteen ja toimii loistavasti mm. lämpiönä isommissa Pato Areenan tapahtumissa. Pato Klubi on anniskelualuetta. Klubin yhteydessä on myös tavarahissi. 

 

Suositut Klubi-illat järjestetään Pato Klubin lavalla ja yleisömäärästä riippuen penkit laitetaan jopa kolmelle sivulle lavaan nähden. Tunnelmallisten konserttien maksimi yleisömäärä on 280.

kokoukset

koulutukset

seminaarit

messut

Pato Areena
PatoAreena_tapahtuma3_ihmiset.jpg

Pato Areena on suora jatke Pato Klubin tilalle. Areena on kooltaan n. 450 m2, jossa on muunneltavissa oleva esiintymislava (max. 30 m2). Tilassa on trussilinjat lavan edessä ja takana. Käytössä on lisäksi väriä vaihtavat led-valaisimet. Tila toimii avoimena esiintymistilana tai se voidaan tarvittaessa penkittää n. 400 hengelle. Pato Areena on anniskelualue.

Areena soveltuu tarvittaessa show & dinner-tapahtumien pitopaikaksi. Tilan välittömässä läheisyydessä on tavarahissi.

messut

konsertit

yritystilaisuudet

Klubin Vintti
IMG_1135.JPG

UUTTA! Klubin Vintti on 300m2 kokoinen tila Taideruukin 3. kerroksessa. Vintti soveltuu isompienkin ryhmien kokous- tai esim. tyhy-päiviin. Kysy myös Klubin Bäkkäriä pienempiin, alle 10 hengen kokoustilaisuuksiin. 

ryhmätyötilat

kokoukset ja koulutukset

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoJA

Amanda Kareenkoski

info@patoklubi.fi

bottom of page